deuren

Deuren geven een eerste indruk en een persoonlijke touch aan uw woning. Bovendien hebben ze uitstekende thermische, akoestische en veiligheidswaarden.

soorten deuren

"Klassieke" deur

Een klassiek kader gaan we vooral gebruiken bij hout-aluminium deurenbij de standaard houten duren.

Deze bestaan uit een kader die de vleugel vormt en een vast kader. De vleugel kan met verschillende materialen vervolledigd worden: ruiten, isolatiepanelen, massieve opbouw of inbouwplanchetten enz.

Bloc-porte

Bij een bloc-porte wordt vooral met hout gewerkt. Deze bestaat uit een vlakke structuur die het vleugelkader van een “klassieke” deur vervangt. Hierdoor krijg je een lichte, dynamische look.

voordelen van houten deuren

praktisch

Flexibel

Er is keuze tussen moderne deuren, cottage deuren élégance deuren en traditionele deuren. Alle deuren worden op maat en naar uw wensen gemaakt.

praktisch

Stabiel

Hout is een heel stabiel materiaal. Het heeft een zeer beperkte thermische vervorming (in tegenstelling met alu en PVC). De natuurlijke vezelstructuur zorgt voor een thermische en akoestische isolatie.     

praktisch

Ecologisch

Bij Hout-Alu ramen kunt u kiezen voor een snelgroeiende houtsoort. Daardoor is de impact op het milieu beperkt. Het hout zorgt bovendien voor een optimale isolatie, zodat het energieverbruik daalt. 

innovatieve technieken

Innovatieve
technieken

Samen met de firma Riche, onze partner sinds jaren, zoeken we steeds naar nieuwe en optimale technieken voor betere en duurzamere ramen en deuren. De 'energieline' is hiervan een mooi voorbeeld, hierbij wordt in het hout een extra laag isolatie verwerkt om een nog grotere isolatiewaarde te bekomen.

Hoe gaan wij te werk

Welke deuren en ramen u ook wilt, wij realiseren uw wensen. Kwaliteitsvolle, op maat gemaakte ramen en deuren. Vakmanschap – maatwerk – duurzaamheid – opvolging na verkoop

over luxorama

luxorama - meer weten

We raden persoonlijk advies aan

U bent van harte welkom in onze toonzaal, waar wij u met plezier ontvangen om u wegwijs te maken in de verschillende mogelijkheden die LUXORAMA u kan bieden.

maak een afspraak

Interesse in een ander materiaal?

PVC

Wij hebben uiteraard ook een prijs-kwalitatief aanbod aan PVC ramen.

aluminium

Naast onze houten en hout-alu ramen, bieden wij u ook klasse aluminium ramen aan.