hout-alu ramen

Volwaardig houten ramen, waarop een aluminium buitenschil bevestigd wordt.

Uitbouw loods Deleeuw

Uitbouw loods

hout-alu

Dit is een uitbouw aan een bestaande loods, de vraag was om hier op een duurzame manier een zo goed mogelijk geïsoleerde woning te plaatsen.

voordelen van hout-aluminium

praktisch

praktisch

De aluminium buitenzijde hoeft niet meer geschilderd te worden. De kleur van de houten binnenzijde kunnen naar uw wens en smaak aangepast worden volgens de nieuwste trends of uw interieur.                      

praktisch

trendy

De aluminium buitenzijde geeft een zeer strakke en trendy uitvoering. De houten binnenzijde blijft z'n warme en natuurlijke charme behouden. De houtsoort, de kleur of het design kunt u zelf bepalen.    

praktisch

ecologisch

Door de keuze van de juiste houtsoort, die eveneens een hergroeibare grondstof is, is de impact op het milieu beperkt. Het hout zorgt bovendien voor een optimale isolatie, zodat het energieverbruik daalt.

innovatieve technieken

Innovatieve
technieken

Samen met de firma Riche, onze partner sinds jaren, zoeken we steeds naar nieuwe en optimale technieken voor betere en duurzamere ramen en deuren. De 'energieline' is hiervan een mooi voorbeeld, hierbij wordt in het hout een extra laag isolatie verwerkt om een nog grotere isolatiewaarde te bekomen.

Hoe gaan wij te werk

Welke deuren en ramen u ook wilt, wij realiseren uw wensen. Kwaliteitsvolle, op maat gemaakte ramen en deuren. Vakmanschap – maatwerk – duurzaamheid – opvolging na verkoop

over luxorama

luxorama - meer weten

We raden persoonlijk advies aan

U bent van harte welkom in onze toonzaal, waar wij u met plezier ontvangen om u wegwijs te maken in de verschillende mogelijkheden die LUXORAMA u kan bieden.

maak een afspraak

Interesse in een ander materiaal?

PVC

Wij hebben uiteraard ook een prijs-kwalitatief aanbod aan PVC ramen.

inkom winkel

deuren, PVC

aluminium

Naast onze houten en hout-alu ramen, bieden wij u ook klasse aluminium ramen aan.