houten ramen

Stabiel, thermisch en akoestisch isolerend, ecologisch, warm.

Hoeve restauratie

hout

Deze oude hoeve is volledig gerestaureerd en verbouwd naar een zeer mooie eengezinswoning.

voordelen van houten ramen

praktisch

Techniciteit

Hout is een heel stabiel materiaal. Het heeft een zeer beperkte thermische vervorming (in tegenstelling tot PVC). De natuurlijke vezelstructuur zorgt voor een thermische en akoestische isolatie.

praktisch

Duurzaamheid

Hout is een natuurlijk product. De productie van de ramen vergt weinig energie. Door te kiezen voor snelgroeiende houtsoorten, verkleint men de ecologische voetafdruk.

praktisch

Comfort

Houten ramen zorgen voor een warme uitstraling in huis. Verandert u uw interieur, dan kan u het kleur of uitzicht van uw ramen gemakkelijk aanpassen.

innovatieve technieken

Innovatieve
technieken

Samen met de firma Riche, onze partner sinds jaren, zoeken we steeds naar nieuwe en optimale technieken voor betere en duurzamere ramen en deuren. De 'energieline' is hiervan een mooi voorbeeld, hierbij wordt in het hout een extra laag isolatie verwerkt om een nog grotere isolatiewaarde te bekomen.

Hoe gaan wij te werk

Welke deuren en ramen u ook wilt, wij realiseren uw wensen. Kwaliteitsvolle, op maat gemaakte ramen en deuren. Vakmanschap – maatwerk – duurzaamheid – opvolging na verkoop

over luxorama

luxorama - meer weten

We raden persoonlijk advies aan

U bent van harte welkom in onze toonzaal, waar wij u met plezier ontvangen om u wegwijs te maken in de verschillende mogelijkheden die LUXORAMA u kan bieden.

maak een afspraak

Interesse in een ander materiaal?

PVC

Wij hebben uiteraard ook een prijs-kwalitatief aanbod aan PVC ramen.

aluminium

Naast onze houten en hout-alu ramen, bieden wij u ook klasse aluminium ramen aan.