over luxorama

Welke ramen en deuren u ook wilt, wij realiseren uw wensen. Kwaliteitsvolle, op maat gemaakte ramen en deuren. Vakmanschap – maatwerk – duurzaamheid – opvolging na verkoop

Met een solide basis in houtbewerking van mijn schooltijd tot 2001, heb ik mijn vaardigheden verder uitgebreid naar het domein van houtbouw-constructies, inclusief ramen en deuren, tot 2019. Sindsdien, en met trots, werk ik aan de realisatie van hoogwaardige ramen en deuren, nu specifiek met Luxorama. Mijn passie en ervaring stellen mij in staat om voortdurend vakmanschap en esthetiek te leveren in de wereld van hoogwaardige raam- en deurontwerpen. - ARNE VERBEKE

werkwijze

Werkwijze

Het eerste contact gebeurt via de website, via e-mail of telefonisch. Daarna nodigen we u uit in onze toonzaal om het aanbod ramen en deuren te komen bezichten. Het team van Luxorama komt dan ook langs bij u thuis waar we samen gerust de nodige plannen kunnen bekijken en zorgen voor aangepast advies. We stellen een offerte op voor u en bespreken die graag bij ons in de toonzaal.

Werkwijze

Na goedkeuring van de offerte bepalen we samen de leveringstermijn. Alle ramen en/of deuren worden definitief opgemeten en besteld. Het materiaal wordt bij ons geleverd en we spreken een datum van plaatsing af. Daarna gaan we over tot het effectief plaatsen van de ramen en/of deuren.

Werkwijze

Het resultaat? Ramen en/of deuren van pure klasse. U krijgt een starterkit mee naar huis om het materiaal optimaal te onderhouden. Bovendien bieden we ongeziene garanties aan en komen we tot 5 jaar na de verkoop jaarlijks langs voor het onderhoud van uw ramen en deuren.

luxorama - meer weten

We raden persoonlijk advies aan

U bent van harte welkom in onze toonzaal, waar wij u met plezier ontvangen om u wegwijs te maken in de verschillende mogelijkheden die LUXORAMA u kan bieden.

maak een afspraak