Vliesgevels

Een vliesgevel, als architectonisch meesterwerk, omarmt de pracht van openheid en licht, waar transparantie een dans aangaat met duurzaamheid. Deze glazen omhulling creëert niet alleen een naadloze verbinding tussen binnen en buiten, maar schenkt ook een panoramisch uitzicht, waardoor elke ruimte wordt doordrenkt met een overvloed aan natuurlijk licht en een gevoel van ruimtelijkheid. De vliesgevel is niet slechts een bouwkundig element; het is een symbool van moderne elegantie, waardoor architectuur tot leven komt in een harmonieuze dans met zijn omgeving.

project Anckaert

vliesgevels

In deze woning is er veel zichtbeton gebruikt en de klant wou met zijn ramen heel veel licht binnentrekken en een enorm zicht hebben naar buiten op gelijk welke plaats in de woning.

soorten vliesgevel

Hout binnen en buiten aluminium

Vliesgevel met houten draagstructuur en aluminium afdekkappen aan de buitenzijde. Hierbij zie je de houten binnen structuur als staander en liggers die al dan niet de bovenliggende constructies kunnen dragen. Aan de buitenzijde zie je alu afdekprofielen en geen hout.  

Hout binnen en buiten

Vliesgevel met houten draagstructuur en houten afdekkappen aan de buitenzijde. Hierbij zie je de houten binnen structuur als staander en liggers die al dan niet de bovenliggende constructies kunnen dragen. Hier zie je aan de buitenzijde net als de binnenzijde houten afdekprofielen.           

Alu binnen en buiten

Deze vliesgevel heeft een aluminium frame die gelijkaardig is deze in de houten versie maar kan nooit bovenliggende constructies dragen.De buitenzijde is hier ook in alu.       

innovatieve technieken

Innovatieve
technieken

Samen met de firma Riche, onze partner sinds jaren, zoeken we steeds naar nieuwe en optimale technieken voor betere en duurzamere ramen en deuren. De 'energieline' is hiervan een mooi voorbeeld, hierbij wordt in het hout een extra laag isolatie verwerkt om een nog grotere isolatiewaarde te bekomen.

Hoe gaan wij te werk

Onze Werkmethode in enkele Stappen:

  1. Offerte Aanvraag: Start met het aanvragen van een offerte, waarbij we jouw wensen en behoeften in kaart brengen.

  2. Eerste Afspraak: We plannen een eerste afspraak om jouw project te bespreken, ideeën uit te wisselen en alle details te begrijpen.

  3. Opmaak Offerte: Na de afspraak stellen we een gedetailleerde offerte op, afgestemd op jouw specifieke eisen.

  4. Opmeting: Bij akkoord gaan we over tot opmeting, zodat de ramen en deuren perfect passen bij jouw woning.

  5. Plaatsing: Ten slotte wordt alles professioneel geïnstalleerd, zodat je kunt genieten van jouw nieuwe ramen en deuren.

Eenvoudig, transparant en gericht op jouw tevredenheid. Ontdek de moeiteloze Luxorama-ervaring.

over luxorama

luxorama - meer weten

We raden persoonlijk advies aan

U bent van harte welkom in onze toonzaal, waar wij u met plezier ontvangen om u wegwijs te maken in de verschillende mogelijkheden die LUXORAMA u kan bieden.

maak een afspraak

Interesse in een ander materiaal?

Naast hout en hout-alu bieden wij ook de uitstekende ramen aan van Deceuninck en dit voor zowel PVC als Aluminium

PVC

Wij hebben uiteraard ook een prijs-kwalitatief aanbod aan PVC ramen.

inkom winkel

deuren, PVC

aluminium

Naast onze houten en hout-alu ramen, bieden wij u ook klasse aluminium ramen aan.