vliesgevels

Wenst u het mooi zicht op uw tuin optimaal benutten? Dan kunt u uw totale gevel, als een gordijn, met ramen en/of deuren vullen. Dit heet een 'vliesgevel', 'glasgevel' of 'gordijngevel'.

project Anckaert

vliesgevels

In deze woning is er veel zichtbeton gebruikt en de klant wou met zijn ramen heel veel licht binnentrekken en een enorm zicht hebben naar buiten op gelijk welke plaats in de woning.

soorten vliesgevel

Hout binnen en buiten aluminium

Vliesgevel met houten draagstructuur en aluminium afdekkappen aan de buitenzijde. Hierbij zie je de houten binnen structuur als staander en liggers die al dan niet de bovenliggende constructies kunnen dragen. Aan de buitenzijde zie je alu afdekprofielen en geen hout.  

Hout binnen en buiten

Vliesgevel met houten draagstructuur en houten afdekkappen aan de buitenzijde. Hierbij zie je de houten binnen structuur als staander en liggers die al dan niet de bovenliggende constructies kunnen dragen. Hier zie je aan de buitenzijde net als de binnenzijde houten afdekprofielen.           

Alu binnen en buiten

Deze vliesgevel heeft een aluminium frame die gelijkaardig is deze in de houten versie maar kan nooit bovenliggende constructies dragen.De buitenzijde is hier ook in alu.       

innovatieve technieken

Innovatieve
technieken

Samen met de firma Riche, onze partner sinds jaren, zoeken we steeds naar nieuwe en optimale technieken voor betere en duurzamere ramen en deuren. De 'energieline' is hiervan een mooi voorbeeld, hierbij wordt in het hout een extra laag isolatie verwerkt om een nog grotere isolatiewaarde te bekomen.

Hoe gaan wij te werk

Welke deuren en ramen u ook wilt, wij realiseren uw wensen. Kwaliteitsvolle, op maat gemaakte ramen en deuren. Vakmanschap – maatwerk – duurzaamheid – opvolging na verkoop

over luxorama

luxorama - meer weten

We raden persoonlijk advies aan

U bent van harte welkom in onze toonzaal, waar wij u met plezier ontvangen om u wegwijs te maken in de verschillende mogelijkheden die LUXORAMA u kan bieden.

maak een afspraak

Interesse in een ander materiaal?

PVC

Wij hebben uiteraard ook een prijs-kwalitatief aanbod aan PVC ramen.

inkom winkel

deuren, PVC

aluminium

Naast onze houten en hout-alu ramen, bieden wij u ook klasse aluminium ramen aan.